Veiligheid gasten primair bij Vakantiedorp De Jutberg

LAAG SOEREN – Bij Vakantiedorp De Jutberg te Laag Soeren staat veiligheid van de gasten hoog in het vaandel! Afgelopen donderdag werden er diverse dode en loshangende takken boven een caravan met voortent en een vakantiehuis weggezaagd door een daarin gespecialiseerd bedrijf.

Alvorens tot verwijdering van de takken over te gaan werd de situatie eerst goed bekeken en beoordeeld. Vervolgens ging Jos Pit, van Horzelenberg Boomverzorging, via een ladder zo hoog mogelijk de boom in, om hierna gezekerd met klimtouwen en kettingzaag, verder te werken.
Geholpen door zijn maat, die beneden blijft staan en de zaak goed in de gaten blijft houden, omstanders en bewoners, daar waar nodig uit de gevarenzone houdt, worden vervolgens de gevaarlijke takken weggehaald. Dat hier heel wat kennis en kunde van zowel het klimmen als zagen op hoogte, nodig is, is zeer duidelijk.
“Ik dacht vanochtend na het afmaken van een kleine klus ook op vakantie te kunnen, echter terug gekomen op de zaak, kreeg ik deze klus nog toegewezen.” Aldus Jos Pit, die vakkundig, zonder schade, de dode en loshangende takken verwijderde.
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s
2014-07-14-camping-de-jutberg-018
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen