Groot verdriet om slachtoffers vliegramp

REGIO – Familie en vrienden, bekenden en onbekenden, heel Gelderland rouwt om, tot nu toe voor zover bekend, 13 inwoners van Gelderland, die omgekomen zijn bij de vliegtuigramp met de Boeing 777 van Malaysian Airlines.

Op Social Media zijn de condoleances, sterkte wensen en medeleven, “trending topic”. 
Petra van Eldijk uit Wijchen, een gezin uit Duiven (4), jongen uit Zutphen, 2 mensen uit Nijmegen, Tallander Niewold uit Brummen en een gezin uit Doesburg, behoren tot nu toe voor zo ver bekend tot de Geldersche slachtoffers.
Speciale band
Het gezin uit Doesburg had een speciale band met de gemeente Rheden en Rozendaal, één van de dochters zat op het Rhedens te Rozendaal en speelde bij de Arnhemse Hockey Club te Velp. Onder de scholieren en clubleden wordt druk gecommuniceerd en medeleven getoond aan elkaar en de familie van het omgekomen gezin.
Op de websites van zowel het Rhedens als de Arnhemse Hockey Club wordt melding gemaakt van dit tragische incident, de verslagenheid onder de scholieren en clubleden is zeer groot.
Gemeente Doesburg heeft in de oude hal van het stadhuis een condoleanceregister geopend, de oude ingang van het stadhuis in de Roggestraat is van 14.00 – 17.00 uur op zaterdag en zondag open, om het condoleanceregister te tekenen. Vanaf maandag kunt u tijdens openingstijden van het stadhuis het condoleanceregister tekenen.
Ook in Duiven kan men een condoleanceregister tekenen, vanaf maandag tijdens de normale openingstijden van het gemeentehuis. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen