De Amsterdam Klezmer Band laat zich horen op Landgoed Middachten

DE STEEG – De Amsterdam Klezmer Band speelde zondag 20 juli in de kasteeltuin van landgoed Middachten in De Steeg, het optreden begon om 11.30 uur.

Sommige spelers van de band hebben conservatorium genoten, anderen waren straatmuzikant, ze houden van traditie maar zijn ook in voor vernieuwing en hebben een eigen onorthodox geluid ontwikkeld.
Joodse traditionele muziek kan worden opgeluisterd met rap, of een scheurende sax. De band speelt Klezmer en Balkan, Ska en Jazz, Zigeuner en Hip Hop.
De band bestaat uit zeven personen, en speelt al sinds 2001 samen. “Dit zorgt voor een uitermate goed samenspel”, aldus bandleider en saxofonist Job Chajes, “het is net een mini-fanfare”. 
Het concert werd door zo’n 250 liefhebbers bezocht, dit is het derde en voorlaatste “Zomerconcert” op Landgoed Middachten.  Zondag 27 juli zijn Jeroen & Sandra van Veen aan de beurt met “Canto Ostinato”
De toegang tot het concert bedroeg € 11,00 en is inclusief toegang tot de tuin. Kinderen tot twaalf jaar mogen voor €  5,50  mee naar binnen.
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s
middachten-20-7-14-015
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen