Hoofdstraat Velp heeft wederom last van stroomstoring

VELP – Vandaag werd de Hoofdstraat in Velp alweer getroffen door een stroomstoring, enkele winkels moesten sluiten en de stoplichten deden het ook niet meer.

Dit is al de tweede stroomstoring in twee dagen tijd. Zondag werd een deel van de hoofdstraat ook al getroffen waardoor winkels en andere bedrijven tijdelijk hun activiteiten moesten staken. 
Veel groter
Vandaag was de storing echter veel groter. Waar gisteren alleen de derde fase er uit lag, was vandaag het complete elektriciteitsnet niet te gebruiken. Vele panden waren donker en de stoplichten deden het ook niet meer, wat voor chaos zorgde in het verkeer.
Liander probeert de storing te verhelpen
Netbeheerder Liander is bezig met het probleem. De storing werd vanmorgen omstreeks 11:00 uur gemeld, maar is nog steeds niet verholpen. Liander verwacht dat de storing ook nog wel enkele uren zal duren.
Stroom of niet, de winkel blijft gewoon open
Een aantal winkels trokken zich niets aan van de stroomstoring en zetten hun activiteiten gewoon voort in het donker. 
Liander biedt een vooraf bepaalde compensatie aan voor alle bedrijven die last hebben gehad van de storing.
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s
rhedennieuws-0008
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen