Openluchtbioscoop in Park Presikhaaf

ARNHEM PRESIKHAAF – Vanwege succes in voorgaande jaren wordt op drie opeenvolgende zaterdagavonden in Park Presikhaaf weer een openluchtbioscoop ingericht. Afgelopen zaterdagavond was de eerste.

Mede mogelijk gemaakt door woningcorporatie Portaal, het wijkplatform Presikhaaf en OutdoorCinema heeft de werkgroep Cultuur Presikhaaf dit jaar de organisatie in handen. 
Op zaterdag 19 juli werd de James Bond film ‘Skyfall’ vertoond, deze werd bezocht door ongeveer 130 mensen. 
Op zaterdag 26 juli volgt de film ‘Silver Linnings Playbook’ en op zaterdagavond 2 augustus is er de vertoning van de film ‘Valentino’.
De openluchtbioscoop wordt ingericht op één van de grasvelden achter het Restaurant T-huis in park Presikhaaf, speciaal op deze filmavonden is het T-huis langer geopend.
De toegang voor wijkbewoners en andere belangstellenden is gratis, wel moet men zelf een stoel meenemen, aanvang van deze avonden is tegen zonsondergang. 
Iedereen is van harte welkom.
ijssellaan-19-7-14-006
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen