Bijna tijd voor Bouwburg “The Movie” 

Foto:

VELP – De zomervakantie is inmiddels in volle gang en hoewel de vakantie nog lang is, kijken wij toch al vast uit naar de laatste week van de vakantie. Want dan is het weer tijd voor BouwBurg! 

Bijna 700 kinderen (een nieuw record!) komen de week van 18 t/m 22 augustus weer naar BouwBurg op het Heliconterrein in Velp. Lekker timmeren aan je eigen hut samen met vriendjes en vriendinnetjes en tussendoor lekker mee dansen, springen en zingen met de hoofdfiguren uit het verhaal. 
Het kamp is verdeeld in 5 groepen en iedere groep heeft zijn eigen hoofdfiguur. 
The Movie
Dit jaar is het thema “The Movie”, de 5 hoofdfiguren strijden samen met de kinderen van hun groep voor de felbegeerde rol in de nieuwe film van de wereldberoemde ‘Steven Speelfilm’. 
Ook is er die week volop sport en spel, is er een crea tent waar je lekker kunt knutselen tekenen of rustig een boekje lezen, bingo, een talentenshow en nog veel en veel meer! 
Vrijwilligers
Het grote team van vrijwilligers heeft er weer heel veel zin in en staat te popelen om het weekend voor de BouwBurgweek weer bijeen te komen om deze geweldige week vorm te gaan geven. 
Voorbereiding in volle gang
Centrale hutten voor de verschillende groepen, het podium, de crea-tent en de ijshut worden alvast neergezet en de poort wordt gebouwd zodat we maandag 18 augustus helemaal klaar zijn voor de start van een ongetwijfeld weer fantastische week met alle enthousiaste en vrolijke kinderen! 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen