Reggefiber zet inwoner van Dieren in het zonnetje!

Foto:

DIEREN – Op 23 juli heeft Reggefiber een inwoner van Dieren in het zonnetje gezet voor zijn inzet voor glasvezel. Niet alleen heeft hij, Mark Elbers, een bijzondere bijdrage geleverd om de aanleg het glasvezelnetwerk mogelijk te maken maar helpt mensen uit eigen initiatief bij de voorlichting over glasvezel en zelfs bij het maken van de keuze voor een abonnement. 

Ondertussen heeft hij al vele inwoners van Rheden en Dieren overtuigd van het nut van glasvezel voor internet, tv en telefonie.
Eigen website.
Mark is een fanatiek fan van glasvezel. Hij heeft zelfs zijn eigen website (www.kiesglas.nl) waarop hij zijn visie op glasvezel tentoonspreid. Als ICT’er verspreid hij het woord glasvezel omdat hij ervan overtuigd is dat glasvezel de toekomst voor dataverbindingen gaat zijn.
Mark Elbers: “Glasvezel brengt niet alleen een veel sneller en stabielere verbinding met zich mee, maar ook nieuwe toepassingen die bandbreedte vragen worden hierdoor mogelijk. Mijn woning gaat na de bouwvak ook worden aangesloten op het glasvezelnetwerk van Reggefiber. Ik kan bijna niet meer wachten.”
Cadeau van Reggefiber.
Gelokt met een smoesje om koffie te komen drinken in de glasvezelwinkel aan de Groenestraat in Rheden is Mark gisteren in het zonnetje gezet door Reggefiber. Om hem te belonen voor zijn bijzondere bijdrage heeft hij van Henk Holtrigter van Reggefiber een mooie iPhone mogen ontvangen.
Meer informatie.
Inwoners kunnen voor alle vragen over glasvezel, de aanleg daarvan en het afsluiten van een glasvezelabonnement terecht in de glasvezelwinkels. De winkels zijn gevestigd aan de aan het Groenestraat 69 in Rheden en de Wilhelminaweg 27 in Dieren. Meer informatie is te vinden op www.eindelijkglasvezel.nl/rheden-dieren.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen