Ernstige verkeershinder Knooppunt Velperbroek 2e en 3e weekend van augustus

Foto:

VELP – Rijkswaterstaat voert in het tweede en derde weekend van augustus groot onderhoud uit aan het knooppunt Velperbroek nabij Arnhem. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd tot wel 30 minuten.

Afsluitingsperiode
Het gehele verkeersplein Velperbroek inclusief alle op- en afritten wordt afgesloten van vrijdagavond 8 augustus tot en met maandagochtend 11 augustus en vrijdagavond 15 augustus tot en met maandagochtend 18 augustus.
A12
De snelweg A12 zal gewoon in beide richtingen gebruikt kunnen worden, de afritten zijn afgesloten.
Pleyroute (N325) – Duiven
Verkeer vanaf de Pleyroute kan via de parallelbaan nog wel in de richting Duiven rijden, de rest van het circuit is afgesloten
De Beemd
Bedrijventerrein de Beemd is over de A348 vanuit de richting Dieren tijdens de werkzaamheden bereikbaar.
President Kennedylaan Velp
In dezelfde periode worden er onderhoudswerkzaamheden aan het zuidelijke deel van de President Kennedylaan en de Lepelaarstraat te Velp, kijk hiervoor op:
Waarom nu?
Rijkswaterstaat heeft voor deze twee weekenden gekozen omdat ze in zomervakantie vallen. Er is dan minder verkeer waardoor de hinder zo veel mogelijk wordt beperkt. De A12 boven het verkeersplein Velperbroek maakt geen onderdeel uit van de werkzaamheden en blijft dus open voor het verkeer.
Onderhoudswerkzaamheden
Tijdens de werkzaamheden wordt het asfalt en de lagen daaronder vervangen. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren wordt het verkeersplein Velperbroek volledig afgesloten voor weggebruikers. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen