Werkzaamheden President Kennedylaan en Lepelaarstraat Velp

Foto:

VELP – De Gemeente Rheden gaat asfalt onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de Pr. Kennedylaan vanaf het knooppunt Velperbroek tot en met de kruising Lepelaarstraat en een deel van de Lepelaarstraat.

De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van het asfalt, kolken en trottoirbanden, het aanbrengen van detectielussen voor de verkeerslichten en het aanbrengen van nieuwe belijning.
Combinatie met afsluiting Velperbroek Rijkswaterstraat
Om de overlast voor de omgeving te beperken is er voor gekozen de meeste werkzaamheden te combineren met de onderhoudswerkzaamheden van en de afsluiting van het knooppunt Velperbroek van Rijkswaterstaat. 
Kijk voor een publicatie over de werkzaamheden op Velperbroek Circuit op:
De gecombineerde werkzaamheden zullen plaatsvinden in twee weekenden in de vakantieperiode. 
  • Vrijdag 8 augustus om 19:00 uur t/m maandag 11 augustus 6:00 uur;
  • Vrijdag 15 augustus om 21:00 uur t/m maandag 18 augustus 6:00 uur; 
Tijdens deze weekenden is het Knooppunt Velperbroek, de Pr. Kennedylaan vanaf het knooppunt Velperbroek tot en met de kruising Lepelaarstraat en de Lepelaarstraat afgesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid.
Via Broekstraat
Ziekenhuis Rijnstate Velp, bewoners en bedrijven aan Pr. Kennedylaan nr. 100 t/m 330 zijn tijdens de weekend afsluitingen bereikbaar via de Broekstraat, waar een toegang gemaakt wordt. Het tankstation Esso is gedurende de weekendafsluiting bereikbaar via de Broekstraat, in de tussen liggende week via de inrit vanaf de Pr. Kennedylaan.
In de periode vrijdag 8 augustus om 19:00 uur t/m maandag 18 augustus om 6:00 uur is een deel van de Lepelaarstraat afgesloten. In de week van 11 t/m 15 augustus zijn de Pr. Kennedylaan en het Knooppunt Velperbroek toegankelijk.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen