Sportieve Evenementen Peter Oversteegen weer aan de slag op oude lokatie

Foto:

RHEDEN – Bijna een jaar nadat een verwoestende brand het bedrijf van Sportieve Evenementen Peter Oversteegen in de as legde staat er weer een nieuw pand en is deze reeds in gebruik genomen.

De buitenzijde is in de stijl gebouwd zoals het voorheen was en zoals de overige bijgebouwen bij bezoekerscentrum Veluwezoom, maar aan de binnenzijde zijn er enkele veranderingen aan gebracht. 
Zo is het VVV kantoor gangbaarder geworden en beter toegankelijk voor bezoekers, het kantoor is groter geworden en de oplaadpunten voor de scooters en fietsen hebben een veilige en afzonderlijke ruimte gekregen.
“Qua inrichting zijn we nog lang niet klaar en er moeten nog wat puntjes op de i gezet worden, maar we zijn zo blij dat er hier weer terug zijn. Dat we weer een kantoor hebben en alle materialen een plek kunnen krijgen in plaats van een kantoor in huis en het continu verplaatsen van materialen” vertelt Marjolein Oversteegen.
  
In het najaar zal er in samenwerking met natuurmonumenten een officiële opening plaats vinden met meerdere activiteiten.
Kijk voor een eerdere publicatie op: 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen