Burgemeester bezoekt ook Madierodam in Dieren

DIEREN –  Op dinsdag 19 augustus om 14.00 uur bezocht de Burgemeester Petra van Wingerden als derde en laatste ook het kindervakantiekamp Madierodam aan de Admiraal Helfrichlaan in Dieren.

De burgemeester maakte net als bij Rhevak en Bouwburg, een ronde over het terrein waar de kinderen druk bezig waren hun hutten te timmeren. De burgemeester nam de tijd om met iedereen een praatje te maken en en op de foto te gaan. 
Vaak werd zij uitgenodigd om in hun huisje te komen kijken en dan kreeg zij uitleg waar alles voor diende en wat er gebouwd was. Er waren zeer verrassende bouwsels te zien. Bij één “huisje” was een ware plantenbak gemaakt bij een dakkapel, met echte plantjes er in.
 
Verrassing!
Nadat zij alles had bekeken had de Burgemeester nog een verrassing voor alle 210 kinderen, zij kregen uit handen van de Burgemeester allemaal een ijsje.
 
De leiding hoopt dat het weer beter wordt en het een beetje droog verloopt deze week, dan kan het kindervakantiekamp ook dit jaar niet meer stuk.
Klik op de bovenste foto voor een uitgebreid fotoverslag.
adm
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen