Dans en muziek feest Seduceme@Pinkenberg 30 augustus 

Foto:

VELP – Volgende week zaterdag is het zover. Dan start om 16 uur de derde editie van Seduceme@Pinkenberg, Het dans- en muziek evenement van Velp en omstreken georganiseerd door Storm events, Stretchtent4u en Groen Constructie. 

Dans- en muziekprogramma
  • DJ Marx trapt af met lekkere muziek zodat de sfeer er meteen goed in zit. 
  • Rond de klok van zessen zal zangeres Miriam Verano haar opwachting maken, en met haar mooie stemgeluid en gevarieerde repertoire maakt deze diva er gegarandeerd een feestje van. 
  • Wat later op de avond komt een bloedmooie buikdanseres de gasten verleiden om na haar spetterende optreden de feestgangers met hun heupen te laten zwaaien om vervolgens nog een keer terug te komen met een sexie burlesque act! 
  • Dj Marx draait alle acts aan elkaar en verleidt hiermee iedereen met zijn gevarieerde muziek tot een dansje, of 1 of twee..! 
  • Als knallende afsluiter draait jong talent Eddie Amore (van vorig jaar bekend als DJ Wave) de sterren van de hemel met swingende housebeats tot middernacht. 
Unieke prachtige locatie!
Décor voor dit alles is Openluchttheater de Pinkenberg in Velp, van zichzelf  al een unieke locatie, maar voor deze gelegenheid  gepimpt tot een waar party paradijsje. En natuurlijk wordt alles overdekt door een mooie stretchtent, zodat ook bij nat weer (je weet het maar nooit) het feest gewoon door kan gaan. 
Vroeg komen? Natuurlijk! Eten kan uitstekend bij Seduceme
Voor de eerste 100 gasten is er een gratis roze prosecco, aangeboden door Wijnhandel Appeldoorn. Kom dus vroeg want op is op! En vroeg komen is geen probleem, want je kunt ook lekker eten bij Seduceme. Heerlijke gefrituurde snacks of kies voor een flammkuchen met zelf uitgekozen topping die terplekke wordt afgebakken!!!
Laat je verleiden!
Dus laat je verleiden en kom zaterdag 30 augustus naar  Seduceme@Pinkenberg. Kaarten zijn te verkrijgen in Velp bij Wijnhandel Appeldoorn Emmastraat 27a, Neijenhuis Schoenservice Oranjestraat 1b, Zussen&Co Den Heuvel 16 of via [email protected]
De kleur is Pink
Tot slot, kleur de Pinkenberg PINK tijdens Seduceme ! Je kunt jezelf door een professionele fotograaf laten vastleggen in de gezellige fotohoek van Dennis Daamen Fotografie en bovendien wordt de mooiste PINK outfit beloont met een heerlijke fles pink bubbels!!! 
Tot zaterdag 30 augustus. Tot Seduceme!!!

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie en foto’s op:

en
http://www.stormevents.nl
.

seduceme3
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen