Excelsior organiseert kofferbakverkoop en veiling

ELLECOM – Zaterdag 6 september organiseert Muziekvereniging Excelsior haar jaarlijkse kofferbakverkoop op en rond het dorpsplein in Ellecom. Deelnemers kunnen hun koopwaar aanbieden vanuit hun auto of aanhanger.

Om 13.00 uur is er een veiling, mensen kunnen iets aan de vereniging schenken wat geveild kan worden het zij spullen of diensten, de gehele opbrengst gaat naar de vereniging. Het wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuwe instrumenten, onderhoud van instrumenten en opleidingen etc.
We hebben een springkussen voor de kleintjes, gezellig terras met koffie/thee met gebak of andere drankjes en etenswaren.
Een plaats huren kost €18.50 en is te reserveren via [email protected] of via telefoonnummer 0313-414287. Heeft u iets hebt voor de veiling? Neem dan contact op met G.Zaaijer 0313-422991 
Aanvang is zaterdag 6 september van 09.30 – 15.00 uur en de veiling is om 13:00, op het dorpsplein in Ellecom.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen