“Straffen of belonen, het helpt allemaal niks”

Foto:

BRUMMEN – Je hebt een leuk gezin met kinderen. Hoewel? Je zoon luistert niet naar je, je dochter kan vreselijk zeuren en piept om alles, en je hebt vaak onenigheid met je partner over de opvoeding van de kinderen. 

Jullie zijn allemaal dol op elkaar, maar toch kunnen die kleine irritaties de sfeer in huis flink verpesten. Hoe zou het zijn als je je zoon wél zou kunnen bereiken, je dochter niet meer zeurde en je met je partner kon overleggen zonder ruzie te krijgen? 
Met de Gordonmethode is dat mogelijk! Hoe? 
Dat laat officieel erkend Gordontrainer Marcella Nebbeling van Praktijk Levenswerken in de training ‘Effectief omgaan met kinderen’  zien en ervaren.  Door de vaardigheden van deze methode toe te passen kun je veel meer kunt bereiken dan je ooit voor mogelijk had gehouden. 
Een ware eye-opener voor iedereen die geïnteresseerd is in communicatiemethoden binnen het gezin.
Start van de training van 8 avonden is maandagavond 15 september a.s. in Brummen. Voor meer informatie zie ‘oudertrainingen’ op www.bureau-levenswerken.nl of bel met Marcella Nebbeling 06-23052552.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen