Gezelligheid op het Burgemeester Brandtplein in Velp

VELP – Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor het jaarlijkse buurtzomerfeest van buurtvereniging Burgemeester Brandtplein. Deze werd zoals altijd georganiseerd op het gelijknamige plein in deze wijk.

Om 16:00 begon de middag met een activiteit voor kinderen uit de buurt. Er was een springkussen voor de allerkleinsten en er werd een leuke streetdance-workshop gegeven aan de kinderen die dat leuk vonden. De kinderen hebben verschillende danspassen geleerd en dit ’s avonds ook laten zien op de leuke muziek die te horen was.
Muziek en lasershow
Deze muziek werd verzorgd door de vaste DJ’s van de buurtvereniging, Drive in Dance Sensation. Zij hebben er met hun geweldige muziek en lichteffecten een spectaculaire avond van gemaakt. Toen het wat donkerder werd hebben ze zelfs nog een unieke lasershow neergezet waardoor de avond helemaal compleet was.
Uiteraard werd er flink gedanst en gezellig bij gekletst onder het genot van een drankje of iets te eten van de barbecue.
Van te voren was er nog wat angst vanwege het weer van die middag, maar later in de middag en in de avond klaarde het op en werd het toch nog een geweldige avond.
Klik op de bovenste foto voor een uitgebreide fotoreportage.
rhedennieuws-0032
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen