Open Dag vv Rheden: binding en saamhorigheid versterken

Foto:

RHEDEN – Afgelopen zondag, 31 augustus, hebben we bij vv Rheden de open dag gehad. Op deze dag worden naast de selectie alle elftallen gepresenteerd aan alle leden, familie, vrienden en bekenden. Ook de wethouders Haverkamp en Vugts waren aanwezig.

Binding en saamhorigheid versterken
Deze open dag is jaarlijks aan het begin van elk seizoen om zo de binding en saamhorigheid binnen de vereniging continue te versterken en ook dit jaar waren de reacties weer zeer positief. Voor het seizoen 2014/2015 heeft de vereniging 24 elftallen, en men verwacht binnen enkele weken nog twee elftallen in te schrijven bij de KNVB. En wel een extra D elftal en een meisjes elftal voor meisjes met de leeftijd tussen de 10-12 jaar.
Nadat alle elftallen en sponsoren op een fantastische manier waren gepresenteerd door “cultuur bewaker” en assistent trainer van het 1ste elftal, John Farkas, werden de D-, E- en F elftallen getrakteerd op een voetbalclinic gegeven door de spelers van het 1ste elftal. Ruim 80 spelertjes op het mooie kunstgrasveld was fantastisch en indrukwekkend om te zien.
De middag werd afgesloten met een wedstrijdje tussen alle jonge spelertjes en het 1e elftal. En natuurlijk was er de gezamenlijke groepsfoto. Ook werden er vanuit de activiteiten commissie (Eddy en Michel Liet) 12 wedstrijd ballen overhandigd aan de jeugd, want de organisatie weet als geen ander dat de jeugd de toekomst is. Ook geeft dit aan dat de inkomsten die gegenereerd worden uit bepaalde activiteiten op een meer dan verantwoorde manier besteed worden.
Als afsluiting van deze geweldige dag had elke aanwezige niet alleen de mogelijkheid om een drankje te nuttigen maar ook was er een BBQ georganiseerd.
Kijk voor een foto-impressie naar:
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen