Vrijwilligers Stenfert bedankt

DIEREN – Op vrijdag 29 augustus was er in en bij Pand 31 in de Van Duyn van Maasdamstraat een bijeenkomst voor vrijwilligers van de buurtvereniging Stenfert.

Voorzitter Willemien de Waard had bedacht een activiteit te organiseren speciaal voor alle vrijwilligers van de buurtverening, ook hun partners waren welkom. Doel van deze bijeenkomst was om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Dit initiatief werd overgenomen door de VIVA Vrijwillige Inzet Voor Anderen.
t76thj3ng5fccl8e4umhyd0sp
Deze vond dit zo’n goed idee dat zij de organisatie en uitvoering van deze bijeenkomst op zich nam, tenten en een barbecue huurden en twee medewerkers de vrijwilligers voorzagen van een drankje en een heerlijk stukje vlees. Heel bijzonder dat vrijwilligers eens op hun beurt op deze manier – door beroepskrachten – werden bedankt.
k7hm7t4u7qib5g8tq26h35wcf
Vanaf een uur of vijf begon de inloop bijeenkomst. Voorzitter van de buurtvereniging en de buurtcoach gaven ieder een korte toespraak waarna laatst genoemde een ieder ging voorzien van iets te eten. Later schoven ook nog andere genodigden aan zoals van Vivare ( eigenaar Pand 31en participant in Buren voor Buren ) en twee beleidsmedewerksters van de Gemeente Rheden. Zij onderhouden goede contacten met de buurtvereniging en hebben geregeld overleg met elkaar. 
vxlb0d583ae9nxka75kl6c2rs
Later ging één van de vrijwilligers (geeft gitaarles) thuis zijn gitaar ophalen en klonk er al gauw gezang vanuit Pand 31, de thuisbasis en kantoor van de buurtvereniging.
rgxiv25wwl5ntglqw3d8ksfc5
yyf0ni46ge83wcnyv7nw4b4jt
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen