Huis aan huis controle op hondenbezit.

Foto: rheden.nieuws.nl

GEMEENTE RHEDEN – Komende weken voeren controleurs van het Velpse bureau Legitiem B.V. controle’s uit namens de gemeente. 

Hoe werkt de controle?
Controleurs bellen aan om de aanwezigheid van een of meerdere honden te kunnen vergelijken met de bij de gemeente geregistreerde gegevens over hondenbezit. De controleurs beschikken over een geldig legitimatiebewijs. U mag daarnaar vragen.
Het aantal honden bepaalt de hoogte van de aanslag hondenbelasting. Wijzigt in de loop van het jaar het aantal honden of verhuist u naar een andere gemeente, dan wordt dit verrekend. Meer honden betekent dat u bijbetaalt, minder honden of vertrek uit de gemeente betekent dat u geld terugkrijgt.
Wijzigingen doorgeven?
Wilt u wijzigingen doorgeven over uw hondenbezit? Via de website van de gemeente Rheden kunt u een hond aan- of afmelden.
Ook kunt u aan-/afmeldingsformulieren hondenbelasting verkrijgen bij het gemeentehuis in De Steeg of het gemeentelijk Servicecentrum in Velp of Dieren.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen