Help mee! Breng de magische winter naar Velp!

VELP – Raak betrokken bij de realisatie van het magische Indoor Pop-up evenement WinterWonderWorld@Velperbroek! Een leegstaand, industrieel bedrijfspand aan de Beemd te Velp zal compleet omgetoverd worden tot een winterse wondere wereld waar een enorme indoor ijsbaan, 6 weken lang het middelpunt van de belangstelling zal zijn. 

Van 8 december tot en met 11 januari 2015 worden er vele activiteiten op en om het ijs georganiseerd van kindervermaak tot zakelijke kerstborrels, alles is mogelijk. Op een prachtige locatie, waar tijdens zes geweldige weken de sneeuwvlokjes neerdwarrelen en de glühwein en warme chocolademelk rijkelijk zullen vloeien.
Crowdfunding
Stichting IJspret heeft echter nog veel steun nodig om dit te kunnen realiseren en is een crowdfunding project gestart om € 60.000 op te halen wat nodig is om dit prachtige idee te realiseren. Het is een kostbaar project maar samen met ondernemers en mensen uit de regio hoopt Stichting IJspret dit tot werkelijkheid te kunnen brengen. 
Adopteer een stuk ijs
Een stukje ijs adopteren kan al vanaf € 25,- en hiervoor krijg je vier vrijkaartjes cadeau inclusief schaatshuur & een consumptie. Stichting IJspret hoopt dat men hen actief wil supporten met dit project.
calig4alfac9dtr4nwlb6359r 
Promotiebezoeken 
De komende weken gaat een promotieteam ook de omliggende dorpen en steden bezoeken,  om inwoners en ondernemers te informeren en enthousiasmeren en het project te supporten. Ze zullen verschillende locaties aan doen in de dorpen van de gemeente Rheden, Arnhem en Westervoort. 
Meer informatie betreffende dit initiatief is ook te vinden op:
www.winterwonderworld.org en http://facebook.com/winterwonderworldvelp
w1v5nimhiwwl4lw2kv1i2zivo 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen