Koop een baksteen en steun de March & Showband Rheden

Foto:

RHEDEN – Op zaterdag 27 september zal de March & Showband Rheden huis aan huis door het dorp Rheden trekken om bakstenen te verkopen. Om hier aandacht voor te krijgen zal de March & Showband Rheden musicerend door het dorp marcheren. De verbouwing van het clubgebouw is erg hard nodig. 

Renovatie & uitbreiding
Naast uitbreiding zal het huidige deel gerenoveerd worden. Deze bouwplannen komen voort uit de toekomstvisie van de vereniging. In 2013 werd het korps Nederlands Kampioen en behaalde het een zilveren medaille op het Wereld Muziek Concours, op het hoogste niveau van de amateurmuziek. Om deze groei te kunnen doorzetten is meer repetitieruimte en opslagruimte nodig.
Koop een baksteen en steun!
Momenteel is de verbouwing in volle gang en begint het deel dat aangebouwd wordt al aardig vorm te krijgen. De baksteenactie is nodig om geld op te halen en alle wensen te realiseren. Leden en supporters van March & Showband Rheden zullen bij u aan de deur komen om bakstenen te verkopen. 
€5,– per baksteen
Deze bakstenen kosten € 5,00 per stuk. De koper krijgt symbolisch een miniatuurbaksteen, een certificaat en zal worden uitgenodigd bij de heropening van het clubgebouw zodat te zien is waaraan de koper heeft bijgedragen. 
Meer informatie:
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen