SwimKids zwemlessen in zwembad Velp

Foto:

VELP – De zwemlessen worden vanaf heden gehouden op zaterdag van 15.30 – 17.00 uur. Een proefles is gratis en kinderen kunnen altijd direct starten.

De zwemlessen van SwimKids worden vanaf dit seizoen gegeven in zwembad De Dumpel. Zowel het tijdstip als de locatie sluiten beter aan bij de wensen van de ouders. 
Sinds vorig jaar kunnen ook kinderen in de regio Arnhem zwemles volgen bij SwimKids. SwimKids onderscheidt zich door zwemonderwijs in kleine groepen, speelse lessen en individuele aandacht voor ouders en kinderen.
SwimKids is 7 jaar geleden opgericht met als doel om de traditionele zwemlesmethode los te laten en kinderen te laten ervaren hoe leuk zwemmen is. De zwemlessen worden tweetalig aangeboden, waardoor ook een grote groep kinderen, met een andere cultuurachtergrond en tijdelijk in Nederland verblijven, de weg naar SwimKids heeft gevonden.
Voor meer informatie kunt u e-mailen naar [email protected] 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen