Wurfbainsstichting subsidieert de jeugd en zoekt een doel

Foto:

RHEDEN – De Wurfbainsstichting ondersteunt jeugdverenigingen of jeugdafdelingen van verenigingen in het dorp Rheden, maar met die beperking dat deze verenigingen niet op politiek terrein werkzaam mogen zijn. 

De Stichting tracht haar doel te bereiken door het verstrekken van subsidies. De ondersteuning bestaat uit een financiële bijdrage per jeugdlid. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het beschikbare bedrag en het aantal jeugdleden wat in aanmerking komt voor subsidie.
Het stichtingsbestuur bestaat uit Ties Koek, voorzitter, Jan Jansen, secretaris/ penningmeester en Harry Brouwer, lid.
Aanvraag 2014
Ook in 2014 is er weer een mogelijkheid om subsidie aan te vragen. Om daarvoor in aanmerking te komen worden verenigingen verzocht om een opgave te doen van de jeugdleden. Deze moet bestaan uit naam, adres, woonplaats, geboortedatum van de desbetreffende leden. Een kopie van een officiële ledenlijst of een ledenlijst van een overkoepelende bond is ook goed. Ook wordt u verzocht het rekeningnummer op te geven, waarop een eventueel subsidiebedrag kan worden gestort. 
De sluitingsdatum voor deze opgave is 25 oktober 2014.
Opgaven moeten worden ingeleverd bij of worden opgestuurd naar het volgende adres:
Wurfbainsstichting
J. Jansen
Grada Vleemingstraat 1
6991 ZB Rheden
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen