Hogeschool VHL tot en met 2016 naamgever wandeltochten Posbankloop

Foto:

VELP – Hogeschool VHL is ook de komende drie jaar medeorganisator van de wandeltochten van de Posbankloop. Peter van Dongen, voorzitter College van Bestuur van de hogeschool, ondertekende deze week samen met Ron König, voorzitter Stichting Posbankloop, de overeenkomst hieromtrent.

Met ingang van 2014 gaan de wandeltochten door het leven als ‘Hogeschool VHL Posbank Wandeltocht’. De overeenkomst bevat een optie tot verlenging met nog eens drie jaar.
In de overeenkomst hebben Hogeschool VHL en de Stichting Posbankloop afgesproken dat de onderwijsinstelling tot en met 2016 de organisatie en facilitering van de wandeltochten voor haar rekening neemt. 
Zo stelt Hogeschool VHL haar gebouw en campus in Velp beschikbaar voor de start en finish van zowel de wandeltochten als de ultralange tochten (Kennedywalk, Nachtmars en Long Distance Walk). Op de wandelroutes richten VHL-studenten zogenaamde ‘Greenpoints’ in, waar zij activiteiten verzorgen gekoppeld aan de omgeving en de opleidingen van de hogeschool.
“Prachtig evenement”
CvB-voorzitter Peter van Dongen is verheugd met het ondertekenen van de overeenkomst. “De Posbankloop is een prachtig evenement voor deze regio. Bovendien sluit de Posbankloop uitstekend aan op de speerpunten van Hogeschool VHL: duurzaam, groen, ondernemend en betrokken.”
Voorzitter Ron König van Stichting Posbankloop is eveneens positief. “Voor ons is de locatie van Hogeschool VHL echt van grote waarde. De plek biedt onze wandelaars alle faciliteiten die ze nodig hebben in de directe nabijheid van het parcours. We vinden het geweldig dat we de wandelaars weer de gastvrijheid van Hogeschool VHL kunnen aanbieden.”
Foto: Peter van Dongen, CvB-voorzitter Hogeschool VHL (links), en Ron König,
voorzitter Stichting Posbankloop, zijn blij met de nieuwe overeenkomst. (Foto: Hogeschool VHL)
20e editie
Stichting Posbankloop organiseert dit jaar voor de 20e keer de Posbankloop in Velp. De wandeltochten maken al negen jaar een succesvol onderdeel uit van dit, inmiddels grootste, evenement in de gemeente Rheden. In 2014 is de Posbankloop zelfs een meerdaags evenement. Op zaterdag zijn er een CrossDuathlon en een Trail aan het programma toegevoegd. Het evenement, dat plaatsvindt op 27 en 28 september, trekt zo’n 5000 deelnemers.
Voor meer informatie kunt u terecht op www.posbankloop.nl.
posbankloop0
Over Hogeschool VHL
Hogeschool Van Hall Larenstein (VHL) is een internationale groene kennisinstelling, waar we met passie en kunde onderwijs verzorgen, ondersteund door toegepast onderzoek binnen diverse lectoraten. We leiden proactieve professionals op, die op een verantwoorde en ondernemende wijze een positieve bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. 

Hogeschool VHL verzorgt diverse Bachelor- en (professional) Master-opleidingen, Associate degrees en cursussen en verricht toegepast onderzoek vanuit onderwijslocaties in Leeuwarden, Velp en Wageningen. Ga voor meer informatie naar www.hogeschoolvhl.nl.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen