Restaurant het Wapen van Athlone scoort zilveren prijs!

Foto:

DE STEEG – Restaurant Het Wapen van Athlone uit het pittoreske De Steeg heeft, met een gemiddelde score van 9,4 de zilveren prijs veroverd in de “Nationale Restaurant Week 2014”, voor de provincie Gelderland. 

Vol trots hangt het certificaat in het prachtige monumentale pand in De Steeg, dat in 1679 een herberg was en toen de naam “De Graaf van Athlone” kreeg. 
Eigenaren George en Marjan Hoogink weten ook wat gastvrijheid is. Het team heeft duidelijk een doel: de klanten een onvergetelijke heerlijke culinaire avond bezorgen waarin het woord Gastvrijheid met hoofdletters wordt gespeld!. En daar slagen ze geweldig in!
De ambiance is stijlvol en informeel, het eten wordt bereid met verse ingrediënten in combinatie met een ambachtelijke, seizoensgerichte keuken. Uiteten gaan is hier echt een feestje!
DiningCity Restaurant Gids geeft online een overzicht van meer dan 2500 restaurant in Nederland en is de leidende gids van Nederland. 
Athlone is geopend van donderdag t/m maandag vanaf 17:30 uur en is gevestigd aan de Hoofdstraat 19 in De Steeg, telefoon 026-495 13 43 of kijk op www.restaurantathlone.nl
wapen-van-atlone1
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen