Start druivenoogst bij “Domein Hof te Dieren, Wijngaard”, plukkers gezocht!

Foto:

DIEREN – Op maandag 22 september 2014 start bij “Domein Hof te Dieren, Wijngaard” de druivenoogst, hiervoor kunnen nog diverse wijngaardvrijwilligers en/of druivenplukkers komen helpen. Ondanks het vroege voorjaar van dit jaar, start men de druivenoogst pas op maandag 22 september 2014.

Het weer…
Diverse weertypen hebben dit jaar gekenmerkt: zachte winter, nachtvorst in april, hoge temperaturen èn hoge luchtvochtigheid in juli, bijna geen dag zonder regen in augustus en september leek mooi…
Waarom worden er druiven geteeld in Nederland??
Vanwege de passie voor wijn, de druiven, de smaak. Maar vooral vanwege het feit dat er altijd mensen zijn die dit enthousiasme aanvoelen! En dat zijn de wijngaardvrijwilligers en/of druivenplukkers, jullie hebben we nodig om onze gezamenlijke passie te verwezenlijken!
Dus morgen klinkt voor het eerst dit oogstseizoen het signaal “trossen los” en start men om 9.30 uur met koffie & thee en gaan daarna aan de slag met de Solaris.
Maandag 22 september van 9.30 tot 18.00 uur.
Alle hulp is welkom, Youp en Riet Cretier zorgen voor de plukkerslunch, allen eindigen de dag met de traditionele plukkersplank: stokbrood, kaasjes, worst en een glas goede wijn!
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen