Opening De Elleboog in Nieuw-Schoonoord te Velp

VELP – Vrijdagmiddag 26 september was de (her)-opening van de Elleboog nu beheerd door de  nieuwe stichting De Elleboog.

Na een welkomstwoord door voorzitter Hans Bater en zijn toespraak over de nieuwe koers die het nieuwe bestuur voor ogen heeft, vroeg hij wethouder Tjebbe Vught van de Gemeente Rheden om 15.30 uur het nieuwe naambord te onthullen. Dit gebeurde door het doek weg te halen over het nieuwe naambord zodat de nieuwe naam zichtbaar werd voor alle aanwezigen.
De zaal was geheel gevuld met belangstellenden en vele vrijwilligers, Hans Bater bedankte hen voor hun grote inzet. Zij hebben de ruimtes gewit en geschilderd en de gordijnen gewassen, om zo weer een frisse start te kunnen maken.
Het buurtcentrum van Velp-Noord is nu weer mooi, de vele verenigingen kunnen weer optimaal gebruik maken van de ruimte, waar ze activiteiten zoals sjoelen, brigde, yoga en meer houden. Mensen kunnen er ook terecht voor bijeenkomsten en exposities. 
Klik op de bovenste foto voor een fotoverslag van de (her)opening.
nieuw-schoonoord-26-9-14-012
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen