Oversteegen opnieuw van start met een feestweek

RHEDEN – Als voorproefje van de feestweek ter gelegenheid van de heropening van het nieuwe gebouw van Peter Oversteegen op zondag 19 oktober reed zaterdag 18 oktober een Zonnetrein al wat ritjes vanaf het nieuwe gebouw over de Posbank.

De rit ging langs de schaapskooi via de Snippendaalseweg richting Beekhuizenseweg en via de Zijpenberg rechtsaf naar de parkeerplaats aan de Burgemeester Bloemersweg waar gedraaid werd om vervolgens de terugreis weer in te zetten.
 
unh3iz40cdgh51w71wzr2f0xc
De mensen genoten van het prachtige uitzicht vanuit de Zonnetrein over de Posbank, waar je normaal niet kunt en mag komen met auto of motor, maar nu met de trein stil langs reed.
De “trein” die door middel van zonnepanelen rijdt en haar accu’s voed heeft een actieradius van ongeveer 140 km, voordat hij weer opgeladen moet worden.
Met een volle trein van 28 personen rijd hij nog met gemak een helling van 10 % op, met een gemiddeld snelheid van zo’n vijftig kilometer.
znmrd5j4z6bxl2i7755qxnm73
 
De Zonnetrein bij Peter Oversteegen is zondag, maandag en woensdag vanaf 12.00 uur ieder heel uur beschikbaar voor een rondrit  over de Posbank van ongeveer een half uur en kost €2,– p.p. per rit.
Kijk voor een eerdere publicatie op: 
 
Kijk ook op de Facebookpagina van Sportieve Evenementen Peter Oversteegen of op www.peteroversteegen.nl en op www.zonnetreinnijmegen.nl voor meer informatie. 
 
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.
p98zv5wapagsclm8mgel16va8
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen