Succesvolle heropening VVV Rheden & Sportieve Evenementen Peter Oversteegen

RHEDEN – Afgelopen zondagochtend om 09:00 uur begon de feestelijke en officiële heropening van Sportieve Evenementen Peter Oversteegen en het VVV kantoor Rheden gevestigd naast het bezoekerscentrum aan de Heuvenseweg 5a te Rheden.

Terwijl de ochtendzon heerlijk scheen en het dauw boven de weides langzaam wegdreef, stonden er koffie en ontbijthapjes klaar voor de gasten.
Afgelopen najaar brandde het pand van het evenementenbureau geheel af, nadat er door onopgeloste redenen, maar waarschijnlijk kortsluiting, brand was ontstaan. Het afgelopen jaar is het bedrijf bijzonder druk geweest met de wederopbouw en lopende reguliere activiteiten.  
Peter Oversteegen nam het woord en dankte de genodigden en andere belangstellenden voor hun aanwezigheid en steun die zij ontvangen hebben in de roerige tijd die zo plotseling aanbrak door de brand in 2013.
Het resultaat van deze brand was zeer duidelijk, ellende, ongeloof, collegialiteit, steun en medeleven. Dit resulteerde in doorzettingsvermogen en creativiteit bij de betrokkenen zodat er snel weer een nieuw pand zou staan en de werkzaamheden weer snel doorgang konden vinden. 
qx91mlvn8r6nnerujo54l5jq5
Ondanks dat het bedrijf een jaar lang zonder onderkomen heeft gezeten, van allerlei kanten werd hulp aangeboden, in de vorm van opslagruimte, steun en nog veel meer! Een prachtig nieuw onderkomen staat weer op dezelfde plek, dit was nooit gelukt met steun van onder andere de gemeente, andere ondernemers, het Toeristisch Platform en Natuurmonumenten.
Namens de gemeente sprak wethouder Nicole Olland een dankwoord uit en zij maakte zeer duidelijk respect te hebben voor het ondernemerschap en het doorzettingsvermogen en de creativiteit van Marjolein en Peter Oversteegen en hun medewerkers.
Kunstenaar Jos Spanbroek, van de Spelerij in Dieren heeft Peter en Marjolein Oversteegen een prachtig kunstwerk aangeboden waarin vele activiteiten die Oversteegen aanbiedt zijn weergegeven. Dit kunstwerk krijgt zeker een mooie plek bij de locatie.
ls4iphfdi6gexj5c6bz46ajao
Samenwerken is het toverwoord aldus Oversteegen. “Een goed, eigenwijs en enthousiast en creatief team hebben, waarmee we veel voor elkaar kunnen krijgen, mensen blij maken en hopelijk nog vele jaren mogen doen vanaf deze prachtige locatie”.
Na het persoonlijk bedanken van diverse aanwezigen en het gezamenlijk onthullen van een spandoek stond er voor de bezoekers een Zonnetrein klaar om een tocht te kunnen maken over de Posbank, voor andere stonden scooters klaar om een rit te maken met gids, of konden mensen het nieuwe onderkomen gaan bewonderen of aan andere activiteiten deel nemen.
Kortom, een ochtend waarin duidelijk kenbaar gemaakt werd dat het bedrijf geen moment stil gelegen heeft maar er toen en nú weer vol tegenaan gaat op de oude vertrouwde plek maar in een nieuwe moderne jas.
Klik op de bovenste foto voor een uitgebreid fotoverslag.
iqsxkvxx7z33mnzo3fyul5o3a
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen