Volle Dorpskerk Ellecom bij concert Zutphens Barok Ensemble

ELLECOM – De Dorpskerk in Ellecom was afgelopen zondagmiddag 19 oktober geheel gevuld met bezoekers die kwamen genieten van het Zutphens Barok Ensemble.

Het Zutphens Barok Ensemble gaf een concert in de sfeervolle middeleeuwse Dorpskerk van Ellecom met het thema is “Eb en Vloed”.  Er werden onder leiding van Elin Eriksson werken gespeeld van Telemann en Muffat.

Zutphens Barok Ensemble
Het Zutphens Barok Ensemble is een groep van ca 20 muzikanten die uit liefhebberij toeleggen op het spelen van muziek, geschreven in de periode tussen 1600 en 1800.
Het ensemble bestaat ruim 30 jaar en is een van de weinige barokensembles die met een vaste groep mensen wekelijks repeteert. Het ensemble wordt vanaf de concertmeesterstoel geleid door barokvioliste Elin Eriksson. Het ensemble bestaat idealiter uit 2 traversi, 2 barokhobo’s, 1 barokfagot, 10 violen, 4 altviolen, 3 celli, 1 contrabas/violone, 1 klavecimbel/orgel.
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen