Een avondje lachen met de Rhederijckers!

Foto:

RHEDEN – Op 31 oktober en 1 november spelen de Rhederijckers de klucht “Kamerkabaal” geschreven door Maurits Keyzer. Na blijspelen, drama’s en satire, is het tijd voor een klucht.

Héél veel lachen!
Het recept voor een onvervalste klucht: actie, typetjes, onvoorziene gebeurtenissen en héél veel lachwekkende momenten. Er zijn veel kluchten in omloop, maar om die ene te vinden die al het bovenstaande in zich heeft, dat valt niet mee. Maar we hebben hem gevonden.
Oefenen, oefenen en oefenen
Een klucht lijkt simpel om te spelen, maar niets is minder waar. Het vergt van de spelers snelheid, een goede timing en een uitstekende tekstkennis. Hier hebben we de afgelopen zes maanden met veel plezier aan gewerkt.
Prachtig decor
De Rhederijckers hebben jarenlang “in de gordijnen” gespeeld, maar een klucht vereist een decor met stevige deuren. In samenwerking met een aantal regionale bedrijven  hebben we een prachtig decor gerealiseerd. De klucht speelt zich af in twee identieke hotelkamers.
Vrouw van lichte zeden…
De kamers zijn verhuurd aan twee echtparen, maar één kamer is dubbel geboekt, namelijk voor de heer Duijn, die voor de nacht een vrouw van lichte zeden heeft besteld en een echtpaar dat de kamer heeft geboekt voor hun huwelijksnacht.
Echtpaar één is niet tevreden met de kamer en wil de kamer van echtpaar twee en de heer Duijn wil zijn kamer ook niet kwijt.
Het kamermeisje Cindy wordt door al deze verwikkelingen tot wanhoop gedreven.
Kortom een rollercoaster van actie en verrassingen.
Wilt u een avondje ontspannen en lachen, dan bent u op vrijdag 31 oktober of zaterdag 1 november van harte welkom bij de Rhederijckers in theater de Klaproos, Korenbloemstraat 21 te Rheden. 
Aanvang 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. U kunt kaarten reserveren bij mevr. Kattenbelt 026-3634936 of mevr. Weimar 026-4954366.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen