Fit Veilig Vallen project voor 55+ers

Foto:

VELP – Zaterdag 18 oktober was het zover. De eerste enthousiaste deelnemers schreven zich in voor het gratis Fit Veilig Vallen project. Een initiatief van Jagyba Sport & Health, in samenwerking met de Nederlandse Judobond en ondersteund door de overheid. 

Daar 1 op de 3 mensen van 65 jaar of ouder jaarlijks minstens 1 keer ten val komt, is deze gratis seniorencursus waar valbreken, fitheid en weerbaarheid in voorkomt echt een uitkomst.
Fittest
De eerste senioren kwamen in alle vroegte samen in sporthal ‘de Hangmat’ in Rheden, waar zij eerst een fittest aflegden. Door middel van deze fittest werd er inzicht verkregen in hun mate van fitheid en vitaliteit. Iets waar het project Fit Veilig Vallen naadloos op aansluit.  
Naast dat de senioren wordt geleerd op welke wijze zij hun val op een goede manier kunnen opvangen, zullen er tevens activiteiten worden geboden met het doel een verbetering van de conditie, balans en weerbaarheid tot stand te brengen.
Gratis cursus
Tijdens deze 6 weeks durende cursus kunnen de deelnemers ook meedoen met diverse sport- en beweegactiviteiten en zal er een leefstijlcoach voor ze klaar staan om ze te begeleiden bij de ontwikkeling van een gezonde leefstijl.
Opgeven voor cursus januari 2015
De cursus zal starten vanaf januari 2015 op diverse locaties in Velp/Rozendaal, Rheden en Dieren. Meer weten of opgeven kan via: Jagyba Sport & Health op nummer 026 364 63 41 of stuur een mailtje naar [email protected].
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen