Animatiefilmpje geeft uitleg over veranderingen in de zorg

Foto:

GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL – Om de inwoners van gemeente Rheden te helpen heeft de gemeente een speciale pagina op haar website in het leven geroepen, www.rheden.nl/voorelkaar. Op deze pagina wil de gemeente haar inwoners de weg wijzen in het grote informatieaanbod dat er is. 

De websitepagina is een plek waar niet alleen informatie gegeven wordt maar ook vooral de weg gevonden kan worden naar alle andere informatie die inwoners nodig hebben. Voor bewoners die iets minder handig zijn met een computer zijn er folders, posters, publicaties in de papierenkrant en (telefonisch) spreekuren. De gemeente probeert er zo voor te zorgen dat iedereen die nu hulp heeft, of deze hulp straks nodig heeft, goed terecht komt en ook alle hulp krijgt die men nodig heeft.
‘Voor Elkaar’
In eerste instantie gaat de gemeente Rheden uit van uw eigen kracht en mogelijkheden, en dat van mensen in uw nabije omgeving. Samen zorgen dat iedereen kan meedoen, dat is het doel. Op eigen kracht, met hulp van een ander of met (tijdelijke) ondersteuning van de gemeente. ‘Voor Elkaar’
Korte film met uitleg
Gemeente Rheden heeft nu een kort filmpje gemaakt om de veranderingen in de zorg toe te lichten. Ook wordt er uitleg gegeven over wat er wel of niet verandert voor mensen die vanaf 1 januari vragen hebben op het gebied van (jeugd)zorg en werk en hoe ze deze vragen kunnen stellen. Het filmpje is onderdeel van de lokale campagne ‘voor elkaar’ die begin november werd gelanceerd.
Kijk voor een eerdere publicatie op: 
Kijk voor meer informatie op:
voorelkaar2
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen