Vorst verwacht dit weekend, de winter ligt op de loer

Foto:

Na een van de warmste herfsten ooit te hebben gehad, ligt de winter nu echt voor de deur. Dit weekend gaat het vriezen, meldt weeronline.nl.

De temperatuur komt geleidelijk lager uit met overdag maxima rond 5 graden en in de nachten toenemende kans op (lichte) vorst. Het blijft beide dagen droog met een goede kans op vrij veel zonneschijn.
Vannacht
Vanavond en vannacht valt vooral in de noordelijke helft van het land af en toe regen. Het blijft overal bewolkt en het koelt nauwelijks af.
Donderdag motregen
Morgen wordt een bewolkte dag. Plaatselijk kan wat motregen vallen, maar veel stelt het niet voor. Het wordt 6 graden in het noorden tot plaatselijk 10 graden in Zuid-Nederland. Hierbij staat een zwakke tot matige wind uit het (zuid)oosten.
Vrijdag droog
Vrijdag blijft het droog en schijnt de zon af en toe. Het wordt 5-10 graden met opnieuw de hoogste maxima in Zuid-Nederland. De wind waait nog altijd uit het oosten.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen