DriveXperience voor gemeente Rheden zeer goed verlopen! Organisatie zeer tevreden!

VELP – Maar liefst 60 jongeren deden afgelopen zaterdag 22 november mee aan de praktijkdag voor Jonge Autorijders in Velp namens de gemeente Rheden. De organisatie van de DriveXperience kijkt terug op een zeer geslaagde dag. 

De medewerking zowel vooraf als op de dag zelf met iedereen was heel goed, en…. het weer liet zich ook van haar beste kant zien droog en met een lekker zonnetje.
Wethouder Ronald Haverkamp kwam al vroeg in de ochtend langs om met onze deelnemers te praten en om zelf een noodstop te simuleren. Ronald Haverkamp vertelde al een miljoen kilometer gereden te hebben zonder een schrammetje.
kebpgii0q3o3fjpi8ekt4rs9u
Dit staat in schril contrast met een wethouder die ongeveer een maand geleden tijdens de opening bekende dat hij op de eerste dag nadat hij zijn rijbewijs had, zijn eerste auto meteen total loss reed…
Er hadden zich maar liefst 69 personen aangemeld, doch op het laatst kregen we toch nog een aantal afmeldingen wegens ziekte en deelnemers die onverwacht moesten werken, ook waren er enkele no shows. Na de officiële opening kwamen er echter ook nog enkele laatkomers binnen, dit bracht de grootte van de groep op maar liefst 60 deelnemers! Dit was voor de organisatie een recordaantal deelnemers op één dag tot op heden! 
e0n4q4w66o8cv8gem1meilhr7
Met inzet van vier extra coaches lukte het om alle deelnemers waar voor hun geld te geven.
Net zoals in 2012, heeft Nefkens hun locatie beschikbaar gesteld én hebben ze in verband met het grote aantal deelnemers dit jaar vier (!) nieuwe Peugeots beschikbaar gesteld.
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.
Kijk voor een eerdere publicatie met meer informatie op:
Foto’s van de organisatie van de praktijkdag staan inmiddels op de tumblr blog (
http://thedrivexperience.tumblr.com/
)
qo5rnbbxcpbyq6axfv2agbd4r
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen