Jubileumconcert 100 jaar Muziekvereniging Wilhelmina

DIEREN/SPANKEREN – Muziekvereniging Wilhelmina uit Spankeren sloot op zaterdag 6 december haar feestelijk jubileumjaar af met een jubileumconcert, dat werd gehouden in de Ontmoetingskerk aan de Admiraal Helfrichlaan 54 te Dieren.

Na een succesvol muzikaal jubileumjaar, gevuld met diverse evenementen was er nu een mooi concert voor zowel de fanfare als het opleidingsorkest ingestudeerd onder leiding van dirigent Christian Ansink.
De muziekvereniging speelde ook enkele stukken samen met zangeres en pianiste Petra Minnen uit Eerbeek en Theaterkoor ‘Music for All’ uit Dieren, wat speciaal voor deze avond was ingestudeerd. Dit zorgde voor een geweldig gevarieerd programma.
djtd125pbeud0vel41kjpw8f9
Het programma werd geopend met het eerste stuk genaamd: 5 Dances around the World, door het opleidingsorkest, na diverse nummers gespeeld te hebben nam het fanfare orkest het over met onder andere: Pastime with good Company en Broken Sword.
Na de pauze waren er stukken tehoren zoals  Far away from Home, van het orkest & Music For All maar ook Don’t cry for me Argentina. Petra Minnen zong It’s oh so Quiet met het orkest, het stuk Music speelde zij op piano en deed de zang begeleid door het orkest. De avond werd afgesloten met Gabriella’s Song.
t8crlwlsdz1teezihbfsam7bk
De vereniging is trots op hun grote “Jeugdkorps” dat al zéér goed speelt en zo weer zorgt voor nieuwe instroom naar het grote orkest. Maar ook het grote korps speelde fantastisch door haar goede en grote bezetting wat betreft instrumenten. Door de vele muzikanten klonk de muziek geweldig, dat was te merken aan de staande ovatie van de bijna tweehonderd aanwezigen, na het concert, het applaus hield minuten aan!!!
Wim Pieper, die de vereniging al jaren lang, een warm hard toe draagt, werd bedankt met een fles drank voor de vele hulp en sponsoring en werkzaamheden die hij verricht voor de club. Alle leden van de muziekvereniging kregen via een sponsor een nieuw t shirt aangeboden, deze droegen zij allen na de pauze bij het optreden.
o79rhp2yws3jponwwvziu280z
Na afloop van het concert kregen dirigent Christian Ansink van zowel het koor als het orkest en zangeres/pianiste Petra Minnen een grote bos bloemen, als dank voor hun grote inzet.
Voor het concert was er gelegenheid vanaf 18.00 uur de tentoonstelling 100 jaar Wilhelmina te bezichtigen er waren vele foto’s opgehangen van de rijke historie van Wilhelmina, maar er waren ook vele plakboeken met oude en nieuwe foto’s te bekijken.
Het Concert begon om 20.00 en was om 22.15 uur afgelopen.
esk6wk5p6dyvbqs5ir6b3d98h
Klik op de bovenste foto voor een uitgebreid fotoverslag.
Kijk ook eens op de website www.wilhelmina-spankeren.nl. Voor meer informatie bel de secretaris, mevrouw Willie Eskes, tel. 0313-450295 of via email: [email protected].
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen