Gouden Smiley voor ziekenhuis Rijnstate

Foto:

REGIO – Rijnstate heeft een Gouden Smiley ontvangen van Stichting Kind & Ziekenhuis. Deze Gouden Smiley wordt toegekend aan de kliniek kindergeneeskunde, welke bestaat uit de unit kinderen de unit jongeren, de unit infectiezieken en de dagbehandeling kinderen/ jongeren.

De conclusie van Stichting Kind & Ziekenhuis:
“Het kindercentrum van Rijnstate ademt volop kindgerichtheid. De medewerkers hebben één gezinsgerichte visie, die in al het handelen tot uitdrukking komt, ongeacht de discipline of de leidinggevende positie. Er leven ook veel ideeën over hoe het nog beter kan, er is een innovatieve cultuur op de afdelingen. De clustering van de kinder-Operatiekamer, de afdeling KNO naast het kindercentrum en de ‘Spoedeisende hulp kids’ is vooruitstrevend en is zeer kindgericht”.
Een Smiley is een kwaliteitskeurmerk voor kindgerichte zorg vanuit het perspectief van het kind en de ouders. De Gouden Smiley is het hoogst haalbare. Deze Smiley is voor ouders een bevestiging dat het met de kindgerichtheid binnen de zorg voor hun kind goed zit bij Rijnstate. 
Stichting Kind & Ziekenhuis
Stichting Kind & Ziekenhuis is de patiënten- en consumentenorganisatie voor kinderen in de zorg. De stichting bevordert al bijna 40 jaar kindgerichte medische zorg vanuit het perspectief van kind en ouders in het ziekenhuis, thuis of elders. Stichting Kind en Ziekenhuis kent Bronzen, Zilveren en Gouden Smiley’s toe aan ziekenhuizen die zich positief onderscheiden door hun voorzieningen voor kind en ouders. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen