Jacobs Verhuizingen vervoert goederen voor de Voedselbank

Foto:

VELP – Aan het begin van de actie “Samen voor de Voedselbank”, vroeg Rheden.nieuws.nl de Emmastraat ondernemers mee te helpen met de actie, daar werd direct positief op gereageerd.

Tevens werd Jacobs Verhuizingen B.V gevraagd om, mocht het nodig zijn, of zij voor vervoer konden zorgen, ook daar werd geen moment aan getwijfeld en de toezegging was binnen.
De actie loopt vrijdag 19 december om 15.30 af en rond 18.00 zullen de goederen naar Omroep Gelderland in Arnhem gebracht worden.
Er is dus een vrachtwagen maar hoewel er veel ingezameld is…., er is ruimte voor nog veel meer, wilt u ook nog een bijdrage leveren?
U kunt tot vrijdagmiddag aanstaande spullen brengen naar De Zaak van de Driestroom aan Emmastraat 23, tot 15.30 uur. Wilt u iets in de avond op woensdag of donderdag brengen? Dat kan dan naar de redactie van rheden.nieuws.nl aan Emmastraat 27B (boven Slijterij & Wijnhandel Appeldoorn)
Bij deze danken wij Jacobs Verhuizingen voor het vervoer, De Zaak voor het ter beschikking stellen van de opslagruimte, de ondernemers van de Emmastraat voor hun donaties en alle personen  die spontaan iets zijn komen brengen, sluit u zich daar nog bij aan?!
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen