Rheden voor de Voedselbank zeer succesvol!

RHEDEN – De actie ”Rheden voor de Voedselbank”, op initiatief van, en ondersteund door, Omroep Gelderland is een groot succes geworden. Woensdagmiddag 17 december werd er met een bus van de omroep de spullen opgehaald bij het Dorpshuis in Rheden. 

De chauffeur en de verslaggever stonden perplex van de grote hoeveelheid artikelen die in het dorp Rheden zijn verzameld. Radio Gelderland deed rechtstreeks verslag van het sjouwen van de kratten, dozen en tassen naar de bus toe en interviewde tussendoor Ron Vermeulen van de organisatie. 
De bus moest noodgedwongen eerst naar de studio om te lossen want er was geen ruimte meer om bij andere inzamelplaatsen langs te gaan. Maar volgens mede organisator Anne Bruger is de actie nog niet helemaal ten einde want een aantal scholen hebben woensdag en donderdag nog acties. 
eud45caqupws5890rzi8sweg9
Vrijdag zullen de mensen van de organisatie, die verder bestaat uit Kyra Meeuwissen, Baukje van Dijk en Heleen Enklaar, de resterende spullen naar de studio van Omroep Gelderland brengen. De omroep doet daar de gehele dag verslag van.
De organisatie hecht er veel waarde aan om allen die een bijdrage hebben geleverd aan het succes van de actie te bedanken voor hun geweldige inzet.
n75fka3vnpblrzmciy6al3xco
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen