Burgemeester Kaiser opent Pasar Malam in de Bush

Foto:

ARNHEM – Burgemeester van Arnhem Herman Kaiser  opent op zaterdag 20 december 2014 om 16.00 uur, de Pasar Malam in de Bush. Hij proeft als eregast enkele traditionele Indische gerechten die hem na een kleurrijk optreden wordt aangeboden door de Balinese dansgroep Wahana Budaya. 

Arnhems burgervader verricht officiële opening Indische nachtmarkt in Koninklijke Burgers’ Zoo, een kleurrijk evenement in de kerstvakantie 
De Pasar Malam in de Bush is een kleurrijk Indisch evenement in de kerstvakantie waarbij zang, dans en authentieke gerechten uit de Indische archipel centraal staan. Het Arnhemse dierenpark Koninklijke Burgers’ Zoo organiseert van 20 t/m 23 plus 27 t/m 30 december 2014 én 2 t/m 4 januari 2015 maar liefst elf sfeervolle dagen de Pasar Malam in de Bush. Nergens anders in Europa kunnen bezoekers genieten van een authentieke Indische nachtmarkt in een volledig overdekt tropisch regenwoud!
Een logische match
Bas Lukkenaar, woordvoerder van Burgers’ Zoo, verklaart het succes van het jaarlijks terugkerende evenement in de kerstvakantie als volgt: “Het is een logische match. De Bush laat de bezoeker namelijk kennis maken met de pracht van het tropisch regenwoud, zoals dat onder andere in Indonesië te ontdekken valt. In de Ocean maken bezoekers daarnaast een duik in het kleurrijke koraalrif van het Indo-Pacifisch gebied. De Indische nachtmarkt met zijn tientallen kramen, zang- en dansgroepen op de podia en de authentieke Indische gerechten maakt de beleving voor de bezoeker compleet.”
Weersonafhankelijk genieten tegen een scherp tarief
Naast tientallen stands met Indische producten, ontdekken bezoekers twee podia met zang en dans uit de Indische archipel en kunnen ze heerlijk Indisch eten en drinken. 
Dierentuingidsen van Burgers’ Zoo bemannen informatiestands, laten u kennis maken met de Ocean achter de schermen en wijzen u op allerlei bijzonderheden van het dieren- en plantenleven in de Bush, Desert en Ocean. 
Van 15.00 tot 20.00 uur geldt een extra lage toegangsprijs van slechts € 10 per persoon. Koop uw kaarten alvast met korting online: www.burgerszoo.nl/pasarmalam
(Foto: Gert Janssen / Vidiphoto)
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen