Wij zijn trots op de geslaagde actie “Samen voor de Voedselbank”!

REGIO – Omroep Gelderland startte op 8 december de “Samen voor de Voedselbank” actie, om zo veel mogelijk voedsel en andere goederen voor de Voedselbanken in te zamelen. Rheden.nieuws.nl deed hier ook aan mee met ondersteuning van de Emmastraat ondernemers en de lezers van http://rheden.nieuws.nl. 

Op 19 december sloot de omroep de inzamelactie af met een urenlang durende live uitzending op radio en televisie. Om 20:00 verzamelden het bijna het voltallige team van Rheden.nieuws.nl, en ondernemer Hans Polman van Focus Optiek zich ook bij Omroep Gelderland in Arnhem. Daar werden met een ter beschikking  gestelde vrachtwagen van Jacobs Verhuizingen de ingezamelde spullen afgeleverd. Maar liefst 6 volle rolcontainers met ruim 45 dozen met houdbare producten werden de studio in gedragen, een prachtig resultaat.
Hierbij dankt Rheden.nieuws.nl de ondernemers, de Fredericusschool uit de Emmastraat en alle andere mensen uit de gemeente, die spontaan spullen zijn komen brengen. De totale opbrengst bij Omroep Gelderland kwam op ruim 125.000 producten met een waarde van meer als €200.000 een prachtig resultaat!
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.
rosendaalseweg-19-12-14-007
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen