Kerstmarkt op Rhederhof Rheden

RHEDEN- Ook dit jaar was er op zondag 21 december weer de jaarlijkse Kerstmarkt in woonzorgcentrum Rhederhof aan de Worth Rhedenseweg in Rheden.

De markt werd geopend om 14.00 uur door de midwinterhoornblazers. Er waren weer vele standhouders, zij verkochten: kerstbakjes, kerstverlichting, kaarten, sieraden, muziekdoosjes, kopjes, en nog veel meer!

Ook was er een rietvlechter die diverse manden verkocht en Bennie Groenewoud van de zorgboerderij de Munnikenhof was er met een aantal dieren waaronder, een geit, twee schapen en ezels.

De Stichting Vrienden Rhederhof stond met een stand waar men donateur kon worden met een jaarlijkse bijdrage wat onder andere gebruikt zal worden voor aanschaf van een duofiets. Er kan dan met een bewoner een fietstocht gemaakt worden door het dorp of de natuur.

Ook de innerlijke mens werd niet vergeten op de markt, er waren wafels en oliebollen of een kop erwtensoep te koop maar natuurlijk ook gewoon koffie/thee of een glas glühwein. Er waren mooie prijzen te winnen bij het rad van avontuur, die beschikbaar waren gesteld door de middenstand in Rheden.

De markt werd goed bezocht en was van 10.00 tot 17.00 uur.

Worth Rhedenseweg 21-12-14  021

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen