17 jarige jongen uit gemeente Rheden slachtoffer zinloos geweld

Foto: politie

ARNHEM/RHEDEN/ROZENDAAL – Na een melding over een vechtpartij in het uitgaanscentrum, ter hoogte van de Molenstraat, gingen meerdere politie-eenheden ter plaatse. Zij troffen een 17-jarige jongen uit de gemeente Rheden die aangaf zonder enige aanleiding meerdere vuistslagen op zijn kaak te hebben gekregen. Vervolgens zouden twee andere jongens achter de dader zijn aangegaan en hem mishandeld hebben. Alledrie de vechtersbazen zijn aangehouden.

De verdachte van de mishandeling van de 17-jarige is een 19-jarige inwoner van Arnhem. Die liep zelf toen hij werd geschopt en geslagen enkele kleine verwondingen op. Bij zijn aanhouding gedroeg de Arnhemmer zich recalcitrant en beledigde de agenten, waarvoor hij een proces-verbaal kreeg. Ook een 16-jarige jongen uit Rheden en een 19-jarige inwoner van Rozendaal werden aangehouden.

De drie verdachten zijn voor verhoor ingesloten op het politiebureau. De 17-jarige jongen heeft aangifte gedaan. In het politieonderzoek is gebruik gemaakt van camerabeelden en ook spraken agenten met enkele getuigen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen