Rhedens Fanfare Corps op zoek naar leden

Foto: Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Het Rhedens Fanfare Corps is een actieve muziekvereniging. Ze biedt haar leden de mogelijkheid om op goed niveau muziek te maken, de fanfare maakt graag muziek in Rheden, en dat merk je!

De vereniging bestaat uit een fanfareorkest, slagwerkgroep, opleidingsorkest en heeft diverse volledig door gediplomeerde muziekdocenten verzorgde muziekopleidingen.

Het is een fanfare, dat wil zeggen dat ze vooral spelen op koperen blaasinstrumenten, denk aan trompet,bariton, saxofoon, ook is er een slagwerkgroep die onder andere speelt op drums, pauken en xylofoon.

Heb je ook zin om muziek te gaan maken? Lijkt het je leuk om bij de muziekvereniging te komen om samen muziek te maken, kom dan een keer kijken bij een repetitie van het Rhedens Fanfare Corps. Weet je niet zeker of het instrument van jouw keuze bij de fanfare hoort, neem dan gerust contact op het Rhedens Fanfare Corps!

Voor meer informatie zie www.rhedensfanfarecorps.nl en like ook de Facebookpagina: https://www.facebook.com/rhedensfanfarecorps.rheden.5

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen