Korting met GelrePas bij Theater RhederArt

Foto:

REGIO – Vanaf 1 januari 2015 kunnen mensen die in het bezit zijn van een Gelrepas, zeer voordelig voorstellingen bijwonen bij Theater RhederArt uit Dieren. Pashouders betalen 5 euro voor een voorstelling en kinderen kunnen voor 2,50 euro voorstellingen bijwonen.

Met de GelrePas kan je tegen flinke kortingen meedoen aan activiteiten op het gebied van sport, cultuur, educatie, recreatie en ontspanning. De GelrePas wordt gratis verstrekt en is geldig voor zowel volwassenen als kinderen.

Theater RhederArt is erg blij met deze samenwerking omdat het theater zo voor iedereen toegankelijk wordt. Theater RhederArt is gevestigd in Schouwburg Theothorne in Dieren en is een rolstoelvriendelijk theater met gratis parkeermogelijkheden. Het Theater telt 275 luxe comfortabele stoelen en draait op vrijwilligers.

De GelrePas is voor degenen die een bijstandsuitkering ontvangen van hun gemeente of mensen die een ander inkomen ontvangen tot ten hoogste 120% van de bijstandsnorm. De gemeente Rheden is een van de deelnemende gemeenten. Je krijgt de pas automatisch toegestuurd als je een uitkering van de gemeente ontvangt.

Kijk voor meer informatie op http://www.gelrepas.nl en voor meer informatie over Theater Rhederart: http://www.rhederart.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen