Toffe Rick zoekt Ruime Tipi

Foto: www.dierentehuisarnhem.nl

VELP – Rick is een black & tan kruising van ongeveer 9 jaar en 6 maanden. Hij is als zwerver bij ons binnengekomen. Rick had toen een flinke darmontsteking. Hier heeft hij medicatie tegen gekregen en dat heeft goed geholpen.

Rick loopt netjes aan de riem en kent de basiscommando’s. Maar hij gaat wel graag zijn eigen gang. Hij reageert nauwelijks op andere honden. Hij is speels en past goed in een rustig gezin met oudere kinderen.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Toffe Rick.

rick 21208 (3)

Diernummer 21208

Voor meer informatie:
http://www.dierentehuisarnhem.dierenbescherming.nl/asieldieren/hond/1/84447

Heeft u interesse? Geeft u Toffe Rick een tweede kans?
Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: www.dierentehuisarnhem.nl
rick 21208 (2)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen