Gezocht: vrijwillige bestuursleden EHBO-vereniging Velp-Rozendaal

VELP/ROZENDAAL – De vereniging is opgericht in 1934, telt ongeveer 60 leden en verzorgt EHBO-cursussen en herhalingslessen voor het geldig houden van een eenmaal behaald diploma.

Voorzitter, secretaris en penningmeester vormen samen het dagelijks bestuur en zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.
Het bestuur is, per uiterlijk 1 maart 2015, op zoek naar een tweetal enthousiaste vrijwilligers als bestuursleden voor de functie van voorzitter en penningmeester. Zij voelen zich betrokken bij de activiteiten van de vereniging, bezitten goede communicatieve vaardigheden en hebben mogelijk ervaring met een soortgelijke bestuursfunctie. 
Meer informatie over de vereniging staat op website: www.ehbo-velp-rozendaal.nl. Aanmelden kan, bij voorkeur per mail via [email protected]. Ook kan men per telefoon contact opnemen met de secretaris, Coby van den Heuvel: 026 364 93 71.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen