Genomineerden Sportverkiezing Rheden 2014 bekend!

DE STEEG – Op maandag 5 januari 2015 vindt de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Rheden plaats. En dit betekent dat de Sportverkiezing Rheden ook steeds dichterbij komt. Tijdens de nieuwjaarsreceptie worden namelijk de winnaars van de Sportverkiezing 2014 bekend gemaakt.

In de afgelopen weken zijn sporters en sportteams voorgedragen voor de verkiezing, wat een prachtige mix van topsporters die op internationaal niveau acteren, en inspirerende sportverhalen uit de Rhedense sport heeft opgeleverd. 
De Jury
Een vakkundige jury heeft zich inmiddels gebogen over alle voordrachten en voor vier categorieën de genomineerden bepaald. De jury bestaat uit: Wethouder Sport Tjebbe Vugts, Henk Wijnands (manager Sportbedrijf Rheden), Hayke van Valburg (combinatiefunctionaris Sport en Verenigingen), Irma Beckers (journaliste Rheden.Nieuws.nl) en Mark Groeneweg (Sportman van het jaar 2013 van de gemeente Rheden). 
De genomineerden voor de Sportverkiezing Rheden 2014 zijn: 
Sporter van het jaar 2014
Shanne Braspennincx – Baanwielrennen 
Martijn Klein Holte – Voetbal
Wessel Peelen – Voetbal 
Sportteam van het jaar 2014
VVO 1 – Voetbal 
VV Auto van Oort/Rebelle Heren 1 – Volleybal
Boul’ Animo 1 – Jeu de Boules
Sporttalent(en) van het jaar 2014
Ruben Konings – Tennis 
Jasper Haremaker – Schermen
Ruben Penninga – Volleybal 
Aangepast sporter of sportteam van het jaar 2014
Malik de la Cruz Victoria – Voetbal
Senioren G-team VV Rheden – Voetbal
Frederike Ritsema van Eck – Slow Sports
Op de facebookpagina van Sportbedrijf Rheden (www.facebook.com/sportbedrijfrheden) zijn alle inspirerende verhalen van de sporters te lezen! 
Publieksprijs
Naast de hierboven genoemde categorieën zal dit jaar een nieuwe prijs worden uitgereikt: de Publieksprijs. U als vrienden, familie en inwoners bepaalt wie deze prijs wint! Dit doet u door te stemmen op uw sportheld(en) van 2014. De sporter of het team met de meeste stemmen wint de Publieksprijs. Tot en met 21 december kunt u uw stem uitbrengen op www.facebook.com/sportbedrijfrheden (op de pagina staat uitgelegd hoe u uw stem uitbrengt).
Op de foto: de genomineerde van 2013
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen