Staatssecretaris Sander Dekker bezoekt Roncallischool Velp

VELP – Staatssecretaris Dekker van onderwijs bracht afgelopen maandag 19 januari een bezoek aan de Roncallischool, de staatssecretaris wilde graag een school voor basisonderwijs bezoeken waar gewerkt wordt met de talenten van kinderen en waar die talenten worden gestimuleerd.

De Roncallischool was geselecteerd om de staatssecretaris op deze maandagmorgen te laten zien en. Leerlingen Lucas en Izabel hebben deze morgen de staatssecretaris rondgeleid door de negen eilanden van de talentenarchipel die de school rijk is..

Onder leiding van meester Remco Ulrich van groep 7&8 zijn er twee leerlingen uit de bovenbouw uit gezocht om de Staatssecretaris Sander Dekker te ontvangen en rond te leiden.

Er werd ruim de tijd genomen door staatssecretaris Sander Dekker om bij elk van de 9 eilanden van de talentenarchipel op school, zich te laten informeren door de leerlingen en een kort gesprek aan te gaan.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk voor een eerdere publicatie met meer informatie op:http://rheden.nieuws.nl/nieuws/20150114/staatssecretaris-dekker-ervaart-talenten-bij-kinderen-op-de-roncallischool-velp/

Korte Wal 19-1-15   018

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen