Jaarlijks terugkerende Indoor Cycle Marathon bij De Cirkel

RHEDEN – Bij sport- en healthclub De Cirkel in Rheden is zondagmiddag 1 februari de jaarlijks terugkerende Indoor Cycle Marathon georganiseerd. Bij dit evenement kunnen deelnemers tussen 11:00 en 16:00 tot maximaal 5 uur onder begeleiding spinnen voor het goede doel.

Dit jaar Team PA voor Alpe d’Huez
Ieder jaar kiest De Cirkel een ander doel waar de opbrengst van de actie naar toe gaat. Dit jaar kwam de opbrengst ten gunste van Team PA voor hun strijd tegen kanker. Team PA mocht een cheque in ontvangst nemen van maar liefst EUR 3.365,-. Daarnaast waren er ook ‘wenshartjes’ verkocht die ook nog eens een EUR 210,- hebben opgeleverd.

Duizenden mensen fietsen voor de strijd tegen kanker
Team PA gaat donderdag 4 juni a.s. de Alpe d’Huez beklimmen. Niet één keer… nee, tot wel 6 keer achter elkaar. Een belachelijke prestatie, waarvan velen denken dat deze door niet topsporters behaald kan worden, maar waarvan het tegendeel al lang bewezen is. Op die dag fietsen duizenden mensen de Alpe d’Huez op in de strijd tegen kanker.

Kanker een beheersbare ziekte!
De opbrengst van de Alpe d’Huez gaat naar KWF kankerbestrijding en is bedoeld om mensen goed, gezond en gelukkig te laten leven met kanker. Het doel van de actie is ervoor te zorgen dat binnen afzienbare tijd kanker gereduceerd is tot een beheersbare ziekte; een ziekte waarméé je dood gaat in plaats van een ziekte waaráán je dood gaat. Een kleine 75 deelnemers hebben vandaag op deze manier een belangrijke bijdrage geleverd die helpt dit doel te bereiken.

IMG_6753

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen