Voorjaarskinderkledingbeurs in Rheden

Foto: Theo Jansen

RHEDEN – Op vrijdag 27 maart van 09:00 tot 11:00 uur staan de deuren open voor de voorjaarsbeurs 2015 in Rheden. Deze wordt gehouden bij Tafeltennisvereniging Slagvaardig aan de IJsselsingel 3. U bent van harte uitgenodigd om uw, ‘net zo goed als nieuw’ spullen, zoals kinderkleding en speelgoed, aan te bieden of op beurs op de kop te tikken!

“Onze kinderen hebben van alles nodig en groeien als kool dus wat is er leuker om hun garderobe en speelgoed voor een zacht prijsje uit te breiden. Alles wat we aanbieden is immers net zo goed als nieuw! U vindt bij ons: voorjaars-/zomer kinderkleding in de maten 80 tot 176, kindermeubilair, babyspullen van fietsstoeltjes tot maxi-cosi, sportkleding, van skeelers tot fietsen, speelgoed, boeken, dvd’, ed” aldus de organisatie.

Meedoen is eenvoudig

Vanaf donderdag 12 maart kunt u voor 1 euro een envelop kopen met daarin de spelregels en 36 voorgedrukte prijskaartjes. Deze kunt u bij de winkel van Elderman aan de Groenestraat in dorp Rheden afhalen. Let op, op is op! U bepaald zelf uw verkoopprijs. De ervaring leert, te dure spullen worden niet verkocht! Iedereen is uit op een koopje!

Op donderdagavond 26 maart vanaf 18:30 tot 20:00 levert u uw spullen in bij Slagvaardig. Niet verkochte spullen kunt u op verzoek terug krijgen. Spullen die niet naar u terug hoeven gaan naar de kleding- en speelgoedbank. Na de beurs op vrijdag kunt u tussen 15:00 tot 16:00 uw verdiende geld en evt. overgebleven spullen ophalen.

Belangrijk om te weten

De koper betaald 10% bovenop de aangegeven prijs en de verkoper draagt 10% van zijn verdienste aan de organisatie af. Op die manier betalen zij de onkosten, de huur van de zaal en kunnen zij jaarlijks een goed kinderdoel in Rheden sponsoren, namelijk Stichting Rhevak.

Vrijwilligers gezocht

Kortom; deze beurs dient vele goede doelen! Enthousiast en nieuwsgierig naar deze organisatie? Zij zoeken nieuwe vrijwilligers. Laat het hen weten op de beurs dan noteren ze uw gegevens voor de volgende beurs in het najaar van 2015.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen